intense-turkiye-il-ilce-eklentisi-for-woocommerce

Description

This plugin has been closed as of نونبر 22, 2023 and is not available for download. This closure is permanent. Reason: Author Request.

Reviews

يناير 15, 2022
Özenerek hazırlanmış, çok güzel problemsiz güvenle kullanılabilecek bir eklenti. Geliştirenlerin emeklerine sağlık. Teşekkür ederim.
مارس 5, 2020
Bir de mahalle seçme olsa paralı bile alınır bu eklenti. PTT'de mahalle listesi xml olarak sürekli güncelleniyor oradan çekilebilir. alan olarak da postcode metasına yazdırılabilir bu bilgi. Kimsenin kullanmadığı postcode'u aslında biz mahalle olarak kullanıyoruz çoğu kullanıcı bunu yazmıyor yılda 10bine yakın kargo gönderen biri olarak müthiş sorun çözer mahalle de olsa. Hatta yazmışken bi öneri daha, bence shipping details order değiştirilebilir yani normalde önce adres ilçe şehir şeklinde yazıyor woocommerce de onun yerine il ilçe mahalle sokak adresi sırasıyla gelmesi de çok iyi olur çünkü kullanıcı bi alt satıra bakmadan adres kısmına şehiri yazıyo sonra tekrar şehiri seçiyo adres istiklal marşı gibi oluyo 😀
يناير 12, 2020
Çok iyi şirket, yardım istedim eklentiyle ilgili, adamlar hemen müdahele edip düzeltdiler. Çok tavsiye ederim.
دجنبر 19, 2019
İşini yaparken yormayan sorunsuz eklenti. Ayrıca firma destek konusunda çok iyi.
Read all 10 reviews

Contributors & Developers

“Intense Türkiye İl İlçe Eklentisi For WooCommerce” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors